Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki polecacie serwer?

Invers

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

MoonNight jest obecnie największym serwerem Cabala ale.. praktycznie ZERO Polaków wszędzie filipiny -.-  . Legends sama nie polecam bo caly staf jest znów z filipin na /L czacie jest tylko filipinski . Polecam za to serwer Atlantis Cabal i Evil Empire  my obecnie gramy na Atlantis sporą grupą polaków drop jest spoko itd zobaczyć można nie? :)

Opublikowano

Obcnie nie polecam żadnego gdyż 2 poszły się już rąbać a cała reszta to azjatyckie community , Atlantis padł wczoraj wraz z Legendz dziś pada Evil potem CE 2.0 itd :) tylko serwery z xtremetop100  top 5 się jakoś trzymają . Szkoda ,że nie ma jakiegoś polskiego serwera bez tych azjatyckich kup .

Opublikowano

Te serwery z top5 xtremetop100 lipne są. Zadnych nowychj updatow, brak nowych skilli, przejebany poczatek dla nowych i w ogóle takie stare :P 

Szkoda ze legendz padł, był zarąbisty :P mam nadzieje że wstanie.

Opublikowano

ogólnie tak znalazłam serwer na którym rzekomo jest nowa klasa Force Gunner( EP17) https://www.facebook.com/groups/251705075259980/ link do ich grupy (bo trzeba być w grupie by klienta pobrać (z fb klienta) . Rejestracja http://cabalumbrella.ddns.net/#!home dopiero pobieram więc jak jest z tym force gunnerem dam znać jak ogarnę .

Edit: Zamiast FA jest Force Gunner .

Opublikowano

Serwer polecam! Nie ma FA jest Force Gunner  super się gra puki co mało ludzi ale serwer soi od paru godzin/dni  http://cabalumbrella.ddns.net/#!registroregister po brazylijsku/hiszpańsku co do rejestracji. Żeby pobrać ich klienta trzeba się dodać do grupy na FB i pobrać 2 pliki klienta i niżej w poście data plik. Wypakowujemy klienta potem date i uruchamiamy przez  Star-Jugar . Trzeba expić (exp ok 200) trzeba skilować fajnie się gra puki co :) jak coś piszcie na /L na ch1 lub 2 bo zrobiłam już nawet gildię :D

1.nazwa konta

2.pass

3.powtórz pass

4.imię

5.nazwisko

6.email

7.miasto

8.kraj

Opublikowano

Ja osobiście jestem w stanie smiało polecić tylko: http://web.cabalbg.com

Pod względem populacji na serverze, grywalności i stabilnosci nie ma sobie równych. Nie wspominając o itemshopie w którym nie znajdziemy żadnych donator setów czy innych syfów jak na 95% pserverów. Największym plusem jest to, że Moon jest najbardziej zbliżony do globalnego servera :)

Opublikowano

Hmmm zależy co cie konkretnie interesuje, ale tak z grubsza ci mogę opisać. Moon posiada 12 chaneli z czego prawie wszystkie sa zapełnione, ludzie są dosłownie na wszystkich spotach. Tg są tutaj kozackie, dzisiaj np byłem po południu to było 60v50. Wbicie max lvla zależne jest od tego czy sam expisz czy ktoś cie boostuje. Z bb+ potrafi cię ktoś podexpić do maxa w chwile za opłatą. Bm3 robi się dosyć szybko, stainy zdobywasz za dp, od1-5 w zależności które robisz. A co do dropu to moim zdaniem lepiej być nie mogło, da się zarabiac na wszystkim, zaczynając od farmu ampów 7-10, az po sehy/bike itp. Naprzyklad dzisiaj mi sie pofarciło i za łapki 10 ampa ubrałem sie w 4 itemy sig metal +15, co na start wystarczy by polatać jakies dungi typu ca6 na ktorym lecą sehh/ bike itp. Za votowanie co 6h dostajesz coiny, ktore na starcie możesz sprzedać i kupic sobie np skille/ jakies głupoty na start. Kostiumy i inne wizualne rzeczy łatwo jest wyfarmić, bo można kupić je od ludzi/votować lub za wexpa za Tg. Ogólnie server na dłuzej i zeby coś osiagnąć konkretnego trzeba sie postarać. Co najwazniejsze moim zdaniem masz pewnośc ze serv nie padnie jutro i sie już nie podniesie jak wiekszość gównianych pserverów. W razie pytań zapraszam na pw/ts to mogę coś więcej powiedzieć w miare mozliwośći bo sam gram od niedawna. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...